1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. MHP İzmir İl Başkanı'ndan Hamza Dağ'a destek

MHP İzmir İl Başkanı'ndan Hamza Dağ'a destek

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterilmesini ifade etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, AK Parti İzmir Belediye Başkanı Hamza Dağ'ı destekleyeceklerini ifade ettti. Şahin, "Bu noktada bizleri 2024 yerel seçim zaferi için gayretlendiren en önemli müjde, varlığı, mücadele azmi, İzmir için yaptıkları, dostluğu, inancı ve sarsılmaz iradesiyle kendisini kanıtlamış İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ Beyefendi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterilmesi oldu" dedi.

"İzmir'i sorunun ta kendisi olan Tunç Soyer ve CHP zihniyeti yönetiyor"

İzmir'in şanlı mazinin parlayan yıldızı olduğunu vurgulayan Şahin, "Bütün Türklüğün gözbebeği; asil ve onurlu insanların, emek ve alın teriyle yaşayan hemşehrilerimizin şehri İzmir'dir. İzmir, uzun yıllardır maküs talihiyle mücadele etmektedir. İzmir'in vatansever, Atatürkçü ve milli kimliğini suiistimal eden CHP zihniyeti maalesef son 23 yılda İzmir'e çelme taktı, ilerlemesini durdurdu ve yaşanması zor bir kent haline dönüştürdü. Varlık potansiyelleri görmezden gelinerek ihmal edilen İzmir, HDP kürsülerinin cambazlığını yapan bir zihniyetin tahakkümü altına girdi" açıklamalarında bulundu. İzmir'de yolların bozuk, denizin kirli olduğunu ve çöp sorunu yaşandığını söyleyen Şahin, "İzmir'de kanalizasyon arıtma tesisi verimli çalışmıyor. İzmir'de ulaşım zorlu, toplu taşım sorunlu. İzmir'de yapı stokunun yüzde 70'i depreme dayanıksız. Fakat bunu bilen gafil zihniyet yerel yönetici olarak insanımız için tek bir müspet adım dahi atmadı. Çünkü İzmir'i sorunun ta kendisi olan Tunç Soyer ve CHP zihniyeti yönetiyor" dedi.

"Cumhur İttifakı'nın yerel yönetim anlayışı İzmir ve 30 ilçede hakim olacak"

"Türkiye ve İzmir için gün doğmak üzere" diyen Şahin, Cumhur İttifakı yerel yönetim anlayışının İzmir'de hakim olacağını ve başta Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe için yepyeni bir dönemin başlayacağını aktardı. Şahin, " Manisa, MHP'nin üretken belediyeciliği ve Cumhur İttifakı'nın iradesiyle bir yıldız gibi yanı başımızda parlıyor. Aliağa, gururla yükselen bir hizmet bayrağı olarak bütün İzmir'i gölgede bırakmış ve İzmirlilerin hayranlığını kazandı. Şimdi sıra bütün İzmir'e geldi" dedi.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz