1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Yerel Yönetimler
  4. Tugay: Evleri yanan vatandaşlarımıza 50 bin lira destek vereceğiz

Tugay: Evleri yanan vatandaşlarımıza 50 bin lira destek vereceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'in çeşitli ilçelerinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili Egemenlik Evi'nde basın toplantısı düzenlendi. Tugay, "Yangında ağı hasar gören ve evleri kullanılamayacak hale gelen vatandaşlarımıza 50 bin lira destek vereceğiz " dedi

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

CEMRE YUVARLAK/EGELİ GAZETE- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 15 Ağustos'ta başlayan ve 4 gün süren  İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Yamanlar mevkiinde çıkan orman yangını ve sonrasında yine İzmir'in çeşitli ilçelerinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili Egemenlik Evi'nde basın toplantısı düzenledi. Tugay, " 15 Ağustos günü günü, ülkemizin gündemini meşgul eden ve 4 gündür devam eden Yamanlar büyük yangın ve ilçelerde yaşanan yangı larla ilgili huzurlanızdayım" diyerek sözlerine başladı.

Tugay, "Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımız ön değerlendirme yaptı. Karşıyaka'da 20 tane evin 45 iş yerinnin yangından etkilendiği 10 hayvan ise yaralı olarak kurtarıldı. Teedavileri devam ediyor. Tahliye edilen vatandaşlardan 53 tanesi İZELMAN'ın yurtlarına yerleştirildi. Yangından ağır hasar gören ve evini kullanamayacak vatandaşlar için her haneye 50 Bin TL yardım yapma kararı aldık. Bunların bir kısmı yapıldı. Hijyen malzemelerini karşılamak ve temel ihtiyaçlar için alışveriş kartlarım da dağıtılıyor" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz