1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Tugay, memur krizine son noktayı koydu: Randevu verilmeyecek

Tugay, memur krizine son noktayı koydu: Randevu verilmeyecek

TÜM-BEL-SEN'e bağlı İzmir Büyükşehir Belediye memurları Sosyal Denge tazminatı ve Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin tıkanması nedeniyle bugün tekrar iş bıraktı. Memurlar Başkan Tugay'dan randevu talep etti ancak randevu talebi reddedildi. Tugay'ın yeni bir teklif vermeyeceği öğrenildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

EGELİ GAZETE- TÜM-BEL-SEN'e bağlı İzmir Büyükşehir Belediyesi memurları Sosyal Denge tazminatı ve Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin tıkanması  nedeniyle bugün tekrar iş  bıraktı. 

Binlerce Büyükşehir emekçisi bugün Kültürpark 4 No'lu Hol'den Cemil Tugay'ın makamının bulunduğu Egemenlik Evine yürüdü. Burada açıklama yapan TÜM BEL SEN 1 No'lu Şube Başkanı Cevdet Keleş, Tugay'dan randevu ve yeni bir teklif beklediğini ifade etmişti. Randavu verilene kadar Egemenlik Evi'nin önünde bulunacaklarını vugulamıştı. 

Başkan Tugay, belediye bürokratlarıyla gerçekleştirdiği görüşmede geri adım atılmayacağı ve teklif edilen rakamdan farklı bir rakam verilmemesi için kararının kesin olduğu öğrenildi. Memurların randevu talebi reddedilince sendika eyleme nokta koydu. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz