1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Yapı Kredi 1.050 TL Para İadesine Başladı!

Yapı Kredi 1.050 TL Para İadesine Başladı!

Her ay olduğu gibi eylül ayı kapsamında da birçok kampanya düzenleyerek müşterilerine çeşitli fırsatlar sunan Yapı Kredi, düzenlediği bir kampanyasıyla 1.050 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Yapı Kredi, eylül ayında da başta eğitim, sağlık, gıda, turizm ve akaryakıt sektörleri olmak üzere birçok sektörde kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Düzenlenen kampanyalarla müşterilerine para iadesi, indirim, artı taksit ve bonus gibi imkânlar sunan Yapı Kredi, yine gıda sektörüne yönelik bir kampanya düzenledi ve bu kampanyaya katılacak müşterilerine 1.050 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, e-Hamal.com resmi internet sitesinden 2 bin 500 TL harcamaya 500 TL indirim ve 500 TL de Worldpuan hediye edilecek. Chippin uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek harcamalara ise ek 50 TL Worldpuan verilecek. Bunun yanı sıra, kargo da bedava olacak.

Yapı Kredi, böylece müşterilerine toplam 1.050 TL’ye kadar para iadesi sağlamış olacak. Söz konusu kampanyaya yönelik tüm detayları resmi internet sitesinden paylaşan Yapı Kredi, kampanyanın 30 Eylül’e kadar devam edeceğini ve bu tarihten sonra yapılacak harcamaların kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini açıkladı.Yapı Kredi satıldı mı? Yapı Kredi Bankası kime satıldı? - İstiklal Gazetesi  | Günlük Siyasi Gazete ve Son Dakika Haberleri

YAPI KREDİ 1.050 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Chippin uygulamasından e-Hamal.com resmi internet sitesinden gerçekleştirilecek harcamalara ek 50 TL Worldpuan verilecek. Kampanyaya World Mobil uygulamasından katılım sağlanabilecek. World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak için "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekecek.

Müşterilerin World Mobil uygulamasından katılım sağlayabilmesi amacıyla açık statülü minimum bir tane kartı olması gerekecek. Kampanya çerçevesinde gerçekleşen alışverişlerden kargo ücreti alınmayacak.

Her müşteri kampanya boyunca kampanyadan, Worldpuan avantajından sadece ilk alışverişinde faydalanabilecek. Her müşteri en fazla 500 TL Worldpuan kazanabilecek. Chippin uygulaması ile gerçekleştirildiğinde ise ilaveren bir defa ve maksimum ek 50 TL Worldpuan kazanılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz