1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Renault Clio 2024 Eylül Fiyat Listesi Belli Oldu!

Renault Clio 2024 Eylül Fiyat Listesi Belli Oldu!

Renault’nun resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan liste ile birlikte Clio modelinin eylül ayındaki güncel fiyatları belli oldu. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun son aylarda politika faizini sabit bırakmasının ardından bankaların güncel taşıt kredisi faiz oranları üzerinden farklı kredi tutarları için hesaplamalar gerçekleştirilirken, sıfır otomobil almayı düşünen kişiler de firmaların güncel fiyat listelerini yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, 6 Eylül itibariyle farklı otomobil modellerinin güncel fiyatları yakından araştırılırken, Renault da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı listeyle Clio modelinin eylül ayındaki güncel fiyatları ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 

Renault Clio Fiyat Listesi 2024 Eylül

Renault’nun resmi internet sitesinde 6 Eylül itibariyle yer alan listeye göre Clio modelinin güncel fiyatları şu şekilde:

 

evolution 1.0 TCe x-tronic 90 hp 1.189.900 ₺
techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp 1.285.000 ₺
techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145hp 1.665.000 ₺

Taşıt Kredisi Kampanyaları 2024 Eylül

Eylül ayının ilk günlerinde Renault Clio modelinin güncel fiyatı 1.189.900 TL seviyesine başlarken, 1.665.000 TL'ye kadar ulaşıyor. Clio modelinin güncel fiyatları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, firmalar da eylül ayının ilk günleri itibariyle farklı otomobil modellerinin fiyatlarına ilişkin resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirmede bulunmaya devam ediyorlar. Sıfır otomobil almak ya da aracını satmak isteyen kişiler güncel fiyat listelerini yakından takip ederken, bankaların taşıt kredisi faiz oranları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Ağustos ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Merkez Bankası Para Politikası Kurulu politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bırakmıştı. Bu durumda, bankalar da güncel faiz oranlarına ve fırsatlarına ilişkin resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar. Bankaların güncel taşıt kredisi kampanyalarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler bankaların resmi internet sitelerinde yer alan taşıt kredisi sayfalarını ya da fırsatlar bölümünü inceleyebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz