1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Buca'daki öğrenci yurdu kızların kabusu oldu: 24 saat gürültü

Buca'daki öğrenci yurdu kızların kabusu oldu: 24 saat gürültü

Buca'daki Kredi Yurtlar Kurumuna ait İzmir Kız Yurdu yanında başlatılan ve yapımı geç saatlere kadar devam eden inşaat öğrencilerin kabusu oldu . Öğrenciler: " Şuan sınav haftamız ve biz bu inşaat yüzünden uyuyamıyoruz " sözleriyle rahatsızlıklarını dile getirdi .

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

DOLUNAY  BATMAZ/ EGELİ GAZETE- Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) ait yurtlardaki sıkıntılar son dönemde ülke gündeminden düşmüyor. Yakın zamanda ; üst üste asansör kazaları , intiharlar , gıda zehirlenmeleri , elektrik - su kesintileri yaşanmıştı. Şimdiyse Buca'da bulunan İzmir Kız KYK'da kalan öğrenciler, hemen yanlarında geç saatlere kadar yapımı devam eden inşaattan muzdarip. Öğrenciler birkaç kez bölgeye polis çağırdıklarını ama gelen ekipler inşaatın valilik onaylı olduğunu söyleyip gittiklerini bildirdi. 

GECE 3'e 4'e KADAR DEVAM EDEN İNŞAAT 

İnşaat alanında çalışmaların geceleri üçe dörde kadar devam etmesinden dolayı öğrenciler uyuyamadıklarını dile getiriyor. Bölgeye öğrenciler tarafından çağırılan polis ekipleri öğrencilerin iddiasına göre inşaatın izinlerinin tam ve valilikten onaylı olduğunu söylemiş . İnşaat saatlerinin planlanmasını isteyen öğrenciler konuyla ilgili olarak " Şuan sınav haftamız , uyuyamıyoruz inşaat bazen geceleri saat 5'e kadar devam ediyor . Karşıdan karşıya geçerken zorlanıyoruz yolda tek sıra halinde yürümek zorunda kalıyoruz" ifadelerini kullanıyor. Ayrıca konuyla ilgili olarak gece 02.45 saatinde çekilmiş bir video da bulunuyor .

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz