1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Emekli, Asgari Ücretli, Memur ve Öğrenciye 250 TL Fatura Desteği!

Emekli, Asgari Ücretli, Memur ve Öğrenciye 250 TL Fatura Desteği!

Akbank, öğrencilerden 65 yaş üstü vatandaşlara kadar herkesi sevindirecek müjdeli bir haber geldi. Buna göre, bir kampanya düzenleyen Akbank, kampanya kapsamında 250 TL fatura desteği verecek. İşte kampanya detayları…

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Her ay olduğu gibi eylül ayı da başlar başlamaz yeni kampanyalarını arka arkaya duyuran Akbank, bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine çeşitli destekler sağlamaya devam ediyor. Akbank, son olarak duyurduğu yeni bir kampanyasıyla kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 250 TL fatura desteği vereceğini açıkladı.

Buna göre, eylül ayında verilecek tüm yeni fatura talimatları için, FATURAC yazıp 4566’ya gönderen müşteriler, 1 yeni fatura için 50 lira, 2 yeni fatura için 100 lira, 3 yeni fatura için 150 lira, 4 yeni fatura için 200 lira, 5 yeni fatura için 250 lira chip-para kazanacak. Böylece, müşteriler 250 TL fatura desteği almış olacak.

Akbank, 'Artı Para ile Öde' Dönemini Başlattı – ParaMedya

AKBANK 250 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak için 30 Eylül’e kadar KAMPANYAYA KATIL butonuna tıklamak ya da FATURAC yazıp 4566’ya SMS göndermek yeterli olacak. Kampanya katılım SMS’inin Akbank sistemine ulaşmasının ve Akbank tarafından kayıt olduğunuz bilgisinin verilmesinin ardından sağlanacak.

Kampanyadan ödül kazanılması halinde, ödül yükleme tarihinden itibaren 6 ay içerisinde iptal edilmemesi ve otomatik ödeme talimatı verdiğiniz faturaların tahsilatının karttan gerçekleşmiş olması gerekecek. Aksi halde chip-para taahhüt sonunda geri alınacak.

Otomatik fatura ödeme talimatı doğrultusunda kredi kartından gerçekleşecek fatura ödemelerinde bankanın belirlediği otomatik fatura ödeme faizi uygulanacak. Ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi ödenmesi halinde, faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari üzerinden fatura (nakit) gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan kısım üzerinden fatura faiz oranı işletilecek.

Cep telefonu (Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Mobil, Teknosa Mobil ve POCELL) faturaları ve Superonline faturalarından faiz alınmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz