1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. IBAN’a 1.000 TL Para İadesi Başladı!

IBAN’a 1.000 TL Para İadesi Başladı!

Her ay olduğu gibi eylül ayı kapsamında da birçok kampanya düzenleyen Akbank, yeni düzenlediği kampanyasına katılan müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte merak edilenler…

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Bünyesine daha fazla müşteri çekmek ve mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için her ay peş peşe kampanyalar düzenleyerek bu kampanyalar vasıtasıyla para iadesi, indirim, artı taksit ve chip para desteği veren Akbank, yeni kampanyasını duyurdu.

Buna göre, Axess’e özel Brooks Brothers mağazaları ve brooksbrothers.com.tr resmi internet sitesinde 30 Eylül’e kadar bir kerede gerçekleştirilen 15 bin lira ve üzeri ilk harcamaya bin lira chip para desteği verilecek. Bunun yanı sıra, peşin fiyatı 6 taksit imkânı da sunulacak.

Akmerkez

AKBANK 1.000 TL PARA AİDESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak amacıyla, ilk alışverişten önce banka sistemindeki telefon numarasından ‘’BROOKSBROTHERS” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak yeterli olacak. SMS’in banka sistemine ulaşmasından sonra ve banka tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin müşteriye iletilmesiyle beraber kampanyaya katılım sağlanmış olacak.

Juzdan üzerinden kampanyaya katılım sağlamak amacıyla alışverişten önce “Hemen Katıl” butonu tıklanması yeterli olacak. Kampanyanın profil bölümündeki “Kampanyalarınız” başlığında görüntülenmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanacak.

Kampanyadan yararlanmak amacıyla harcamanın Axess üye işyeri POS cihazından yapılması gerekecek. Chip-para hediyesi, kampanya şartlarının sağlanmasının ardından karta anında yüklenecek. Müşteriler, kazandıkları chip-paraları biriktirebilecek ve istediği zaman harcayabilecek.

Axess, Wings, Free, Akbank Kart ve Ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar, sanal kartlar ve sanal POS’tan yapılan işlemler kampanya kapsamında yer alacak. Fakat, Bank’O Card Axess kartlar kampanyaya dahil olmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz