1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. İş Bankası Az Önce 1.500 TL Para İadesine Başladı!

İş Bankası Az Önce 1.500 TL Para İadesine Başladı!

İş Bankası, düzenlediği bir kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 1.500 TL para iadesi yapacağını duyurdu. 30 Eylül’de sona erecek kampanyanın katılım şartları belli oldu. İşte ayrıntılar…

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Türkiye’nin en büyük bankalarından Türkiye İş Bankası, gıdadan teknolojiye, akaryakıttan eğitime kadar birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyerek hem müşterilerinin yüzünü güldürmeye hem de bünyesine yeni müşteri katmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, yeni kampanyalar düzenleyen İş Bankası, kampanya kapsamında müşterilerine para iadesi, artı taksit, indirim ve hediye puan gibi olanaklar sağlıyor. İş Bankası, okulların açılmasına az bir zaman kala eğitim sektörüne yönelik düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerine 1.500 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, İşCep’ten kampanyaya katılan müşterier; market, giyim, kırtasiye, giyim aksesuarı, ayakkabı ve optik sektörlerinde faaliyet gösteren Maximum anlaşmalı işyerlerinden 30 Eylül’e kadar Maximum Kart ile gerçekleştirilecek ikinci ve sonraki her 1.250 lira ve üzeri alışverişe 100 lira, toplam 1.500 lira MaxiPuan alacak.

İş Bankası Grubu'ndan deprem bölgesine 10 milyar TL'lik destek | Haber Ola

İŞ BANKASI 1.500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kazanılan MaxiPuanlar sadece Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecek. MaxiPuanlarınız 16 Ekim 2024 tarihinde son alışverişin yapıldığı kartınıza yüklenecek. MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Kasım 2024’tür.

Kullanılmayan MaxiPuanlar 1 Aralık 2024 tarihinde geri alınacak. Kampanya doğrultusunda kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve isteğe bağlı bir şekilde MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak. Ek kart ile kampanyadan faydalanılması halinde MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecek. Kampanyaya katılım sağlayan biri kampanyadan en fazla 1.500 TL MaxiPuan kazanabilecek.

Kampanya seçili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden gerçeleştirilecek ikinci ve sonraki 1.250 TL ve üzeri harcamalar için geçerli olacak. Kampanyaya yalnızca İşCep'ten veya Maximum Mobil’den katılım sağlanabilecek. Aynı gün farklı işyerlerinden gerçekleşen harcamaların tamamı kampanya kapsamında değerlendirilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz