1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Kıymaya DEV İndirim Geldi! 155 TL’ye Satılıyor

Kıymaya DEV İndirim Geldi! 155 TL’ye Satılıyor

Migros yarına kadar devam edecek olan kıyma indirimine ilişkin bilgilendirmede bulundu. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Eylül ayının ortalarına doğru ilerlerken kasap reyonundaki fırsatlar da vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da Migros belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. 7 Eylül tarihinde başlayan ve 9 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde kıymanın 155 TL'den satılacağının açıklanmasının ardından fırsatın detayları merak konusu oldu. Migros da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kıyma indirimine dair bilgi verdi. 

Migros Kıyma İndirimi

Migros'un 7 Eylül tarihinde başlattığı ve 9 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Uzman Kasap dana kuzu kıyma 400 gram 155 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından detaylar merak konusu oldu. Migros da kıyma indirimine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu. Kıyma indirimi ile ilgili paylaşımda:

 

‘’7-8-9 Eylül tarihlerinde Kırmızı Et çeşitlerinde özel fiyatlar Migros mağazaları ve Migros uygulamasında’’ denildi.

Migros Güncel İndirimler 2024 Eylül

Migros'un 9 Eylül tarihine kadar sürdüreceği kampanya çerçevesinde Uzman Kasap dana kuzu kıyma 400 gram 155 TL'den satılırken, söz konusu fırsatın yanı sıra farklı kategorilerdeki kampanyalar da merak ediliyor. Migros önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunurken, 30 Eylül tarihine kadar güncel kampanyalara ilişkin yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor. Bu durumda, Migros'un kampanyalarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Migros'un sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz