1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. 66.050 TL Promosyon Ödenecek! Rekor Kırıldı

66.050 TL Promosyon Ödenecek! Rekor Kırıldı

Yüksek tutarlı maaş promosyonu anlaşmalarına dair yeni açıklamalar gelmeye devam ederken, güncel gelişmeler yakından takip ediliyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Emekli promosyonlarının 18.000 TL seviyesine kadar ulaştığı eylül ayında çalışanların banka maaş promosyonu ödemeleri de merak edilen konular arasında yer alıyor. Emekliler promosyonun yanı sıra ek kampanyalar ile birlikte toplamda 24.000 TL'ye varan ödeme elde edebilirken, çalışanların maaş promosyonları da her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Bu kapsamda, i̇l ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ile bankalar arasında maaş promosyonu görüşmeleri neticesinde anlaşmalar sağlandıkça promosyon anlaşmalarının detaylarına ve ödemelere ilişkin kamuoyuna bilgi veriliyor. 

66 Bin 50 TL Promosyon Anlaşması

Ek kampanya ile birlikte emeklilerin 24.000 TL'ye varan ödeme elde edebildiği eylül ayında çalışanların maaş promosyonları için de bankalar ile görüşmeler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, Eğitim Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Bahçelievler Temsilciği tarafından yapılan açıklamaya göre rekor promosyon anlaşmasına imzalar atıldı. 66.050 TL'lik promosyon anlaşmasının Akbank ile imzalanmasının ardından detaylara ilişkin sendikanın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

 

‘’REKOR PROMOSYON ANLAŞMASINA İMZA ATTIK. 66.050'₺ rekor ücretle Akbank ile anlaşmaya varılan “Banka Promosyon Anlaşması” tüm eğitim çalışanlarımıza hayırlı olsun. Emeği geçen tüm kurumlara ve bizlere üye olarak, yetkili kılan değerli üyelerimize teşekkür ederiz’’ denildi.

Maaş Promosyonu Görüşmeleri 2024

Eğitim Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Bahçelievler Temsilciliği tarafından yapılan açıklama ile birlikte Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü maaş promosyonu anlaşması netlik kazanırken, söz konusu promosyon anlaşmasının yanı sıra yurt çapındaki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu durumda, eylül ayının son günlerine kadar çalışanların maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyu bilgilendirilecek. Emekli promosyonları ise ek kampanyalar ile birlikte 24.000 TL seviyesine kadar ulaşabiliyor. Bu durumda, önümüzdeki süreçlerde promosyonların ve yeni kampanyaların hayata geçirilmesi halinde de bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgi verecekler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz