1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Nidus Yapı'dan bölgenin en büyük seramik mağazası

Nidus Yapı'dan bölgenin en büyük seramik mağazası

Ayvalık Ticaret Odası Başkan Vekili, Kapya ve Güle otellerinin sahibi İbrahim Sakallı’nın yarım asırlık firması Nidus Yapı, İzmir Yolu’nda bulunan bölgenin en büyük seramik, banyo ve mutfak ürünleri mağazasını Yeni Nesil Kale Showroomunda açtı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Ayvalık Ticaret Odası Başkan Vekili İbrahim Sakallı, Nidus Yapı'yı banyo ve mutfak ürünleri mağazası Yeni Nesil Kale Showroomunda açtı. Çanakkale Seramik başta olmak üzere Türk ve Dünya markalarının satışının yapıldığı 800 m2’lik mağazanın açılışını Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Kale Grubu Başkan ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay ve Sakallı Ailesi gerçekleştirdi. Programa Ayvalık’ın önde gelen isimlerinin yanı sıra dünyaca ünlü şef Arda Türkmen de katıldı. Trükmen, T-One Porselen Tezgah’ın üstün özelliklerini gösteren bir tarif hazırladı.


ÇIRAKLIKTAN PATRONLUĞA

Nidus Yapı’nın temelleri, kurucusu İbrahim Ayvalık ticaret hayatı için en önemli sokaklardan biri olan Bedesten İçi’nde, 25 seneyi aşkın süre Sakallı Ticaret markası adı altında seramik başta olmak üzere ürün satışına devam etti. Sakallı İnşaat Malz. Ltd. Şti, yenilikçi vizyonunu 2024 yılında mevcut mağazasını Yeni Nesil Çanakkale Seramik Mağazasına dönüştürerek korudu. Türk ve Dünya Markaları ile buluşturma misyonuyla yola çıkan Nidus Yapı, bugün ailenin 2. kuşağı Yağız Sakallı’nın da katkıları ile faaliyetlerini sürdürdüğü biliniyor.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz