1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Emekliye 5 Bin TL, Öğrenciye 1250 TL Para Yardımı!

Emekliye 5 Bin TL, Öğrenciye 1250 TL Para Yardımı!

9 Eylül’de okulların açılacak olması nedeniyle birçok belediye öğrencilere para yardımı yaparken, bir belediye de öğrencilere 1250 TL ve emeklilere de 5 bin TL para yardımı yapacağını duyurdu. İşte para yardımının detayları…

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle milyonlarca öğrenci burs ve tek seferlik para yardımı alabileceği kurumları araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, birçok belediye, vakıf ve dernek, öğrencilere 30 bin TL’ye kadar para yardımı yapacağını ve bunun yanı sıra, kıyafet, çanta, ayakkabı ve kırtasiye desteği vereceğini duyuruyor.

Bunun yanı sıra, bazı belediyeler de emeklilere yönelik yeni destek programları açıklıyor. Bazı belediyeler toplu taşıma ve su faturasında indirim sağlarken, bazı belediyeler de yakacak ve et desteği sağlıyor.

Araştırma yapıldı: Para mutluluğu satın alır mı? - Havadis Gazetesi |  Kıbrıs Haber

ÖĞRENCİLERE AYLIK PARA YARDIMI, EMEKLİLERE 5 BİN TL PAZAR DESTEĞİ

Bu kapsamda, İstanbul Bakırköy Belediyesi ise hem öğrencilere hem de emeklilere para yardımı yapacağını açıkladı. Bakırköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine çeşitli tutarlarda para yardımı yapılmasının yanı sıra emeklilere de nakdi destek sağlanacak.

Belediye, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine aylık 900 lira eğitim yardımı yapacağını açıkladı. Ayrıca, lise öğrencilerine de aylık 1.250 lira para yardımı ve emeklilere de 5 bin liralık pazar desteği sağlanacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, “Ekonomik krizin etkilediği halkımıza bir nebze destek olmak için yeni sosyal yardımlarımızı hayata geçirdik. Sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz