1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Emeklilerin Kartlarına 53 Milyon TL Destek Aktarıldı!

Emeklilerin Kartlarına 53 Milyon TL Destek Aktarıldı!

Emeklilere destek ödemeleri ile iletildikçe eylül ayı boyunca yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Emeklileri ilgilendiren pazar alışverişi destekleri ile ilgili belediyeler duyurular yayınlarken, yurt çapındaki farklı illerde ikamet eden emekliler de belediyelerin güncel destek projelerini ve ödemelerini yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere sunulan emekli desteklerine ve dar gelirli hanelere sağlanan et desteğine ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. 6 Eylül itibariyle yeni desteklerin kartlara aktarılmasının ardından belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile detaylı bilgi verildi. 

Emeklilere Destek Ödemesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre belediyeden sosyal destek alan 42.159 emekliye 63.236.500 TL emekli desteği verilirken, 215.107 dar gelirli haneye 129.064.200 TL et desteği iletildi. Söz konusu desteklerin başkent kartlara aktarılmasının ardından belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

 

‘’Kentimizde yediden yetmişe her bir vatandaşımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Belediyemizden sosyal destek alma şartlarını taşıyan 42.159 emeklimize 14. kez toplamda 63.238.500,00 TL Emekli Desteği; 215.107 ailemize 27. kez toplamda 129.064.200 TL Et Desteği ödemesi Başkent Kartlarına yatırılmıştır. Toplam ödenen miktar: 192.302.700,00’’ denildi.

Emeklilere Destek Projeleri 2024 Eylül

Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere sunulan emekli desteğine ve düşük gelirli hanelere sağlanan et desteğine ilişkin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, söz konusu desteklerin yanı sıra ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden emekliler de yeni destek projelerinin hayata geçirilip geçirilmediğini merak ediyorlar. Eylül ayında da önceki aylarda olduğu gibi emeklilere maddi açıdan katkı sağlayabilmek için yurt çapındaki farklı belediyeler yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyorlar. Bu durumda, belediyelerin desteklerine erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler belediyelerin resmi internet sitelerini ya da sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz