1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Akbank Annelere ve Babalara Destekle Geldi! 1000 TL İADE Edilecek

Akbank Annelere ve Babalara Destekle Geldi! 1000 TL İADE Edilecek

Okulların açılmasına sayılı günler kala Akbank okula dönüş kampanyasının ayrıntılarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Önümüzdeki hafta pazartesi günü çalacak ilk ders zili birlikte 2024-2025 eğitim öğretim dönemi başlayacak. Uyum haftası devam ederken, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okul alışverişi fırsatları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Akbank da okula dönüş alışverişlerinde 1000 TL'ye varan chip-para sunulacağını duyurdu. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından market, giyim, elektronik ve kırtasiye sektörlerinde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan 1000 TL'ye varan chip-paradan kimlerin yararlanabileceğine, kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceğine ve ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor. 

Akbank Okula Dönüş Kampanyası

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre market kampanyasına 30 Eylül'e kadar kaydolan müşteriler market ve gıda sektörlerinde yapacakları 1250 TL ve üzeri her ikinci alışverişlerinde 80 TL olmak üzere toplam 400 TL chip-para kazanabilecekler. Market kampanyasından yararlanabilmek için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan’dan hemen katıla tıklaması gerekirken, giyim, elektronik ve kırtasiye kampanyasına 30 Eylül'e kadar kaydolan müşteriler de giyim, elektronik kırtasiye sektörlerinde yapacakları 2500 TL ve üzeri her ikinci harcamaya 150 TL olmak üzere toplam 600 TL chip-para elde edebilecekler. Giyim kampanyasından faydalanmak için de ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan’dan hemen katıl butonuna tıklaması gerektiği belirtildi. Fırsatın ayrıntılarına ilişkin Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre kampanya kapsamındaki sektörlerde internet üzerinden yapılan alışverişler fırsata dahil edilmeyecek. 

Akbank 2024 Eylül Kampanyaları

Eylül ayında okulların açılacak olması nedeniyle okula dönüş fırsatının ayrıntıları merak edilirken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de 5 Eylül itibariyle farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve chip-paraları merak ediyorlar. Akbank önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Akbank'ın güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişilerde Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz