1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Promosyon 32.750 TL’ye Çıktı! Akşam Saatlerinde Bayram Ettirecek Açıklama Geldi

Promosyon 32.750 TL’ye Çıktı! Akşam Saatlerinde Bayram Ettirecek Açıklama Geldi

Promosyon müjdeleri eylül ayının ilk günlerinde peş peşe gelirken, güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Eylül ayının ilk günlerinde bankalar emekli promosyonlarını güncellediler. 30 Eylül tarihine kadar maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekliler 18.000 TL'ye varan promosyon ödemesinden yararlanabilirken, çalışanların maaş promosyonları da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Bu durumda, 5 Eylül itibariyle çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, belediyeler, kurumlar, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler, sendikalar da bankalar ile promosyonu anlaşmaları sağlandıkça resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgi veriyorlar. 

32 Bin 750 TL Promosyon Anlaşması

Emekli promosyonlarının 18.000 TL seviyesine kadar ulaştığı eylül ayında çalışanların maaş promosyonları da yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 32.750 TL promosyon anlaşmasının Halkbank ile sağlandığını duyurdu. İşçileri ilgilendiren promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Kotan:

 

‘’Kıymetli mesai arkadaşlarım; İşçi personelimizi kapsayan banka promosyon ihalesi sonucunda, 32.750 TL’lik promosyon anlaşmamızı Halkbank ile imzalamış bulunmaktayız. Ülke olarak ekonomik açıdan zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte, her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Promosyon ihalemiz hepimize hayırlı olsun, iyi ki varsınız’’ ifadelerine yer verdi.

2024 Eylül Çalışanların Maaş Promosyonları

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 32.750 TL promosyon anlaşması ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, belediye personelleri eylül ayının ilk günlerinde maaş promosyonlarına dair gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak. Bu kapsamda, belediyelerin yanı sıra çeşitli kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de eylül ayının son günlerine kadar bankalar ile gerçekleşen promosyon görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip edecekler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz