1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Bulaşık makinesi tableti 109,90 TL oldu! İşte o market

Bulaşık makinesi tableti 109,90 TL oldu! İşte o market

Bulaşık makinesi tableti indirimlerine ilişkin eylül ayının ortalarında yeni açıklamalar gelmeye devam ederken, fırsatların detayları merak ediliyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Bulaşık makinesi tabletlerindeki, bulaşık deterjanlardaki, toz deterjanlardaki ve hijyen kategorisinde yer alan farklı ürünlerdeki indirim fırsatları eylül ayının ortalarında da vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da mağazalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bulaşık makinesi tableti fırsatlarına ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. 

7 Eylül tarihinde başlayan ve 20 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde bulaşık makinesi tabletinin 109,90 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacağının Tarım Kredi Market tarafından duyurulmasının ardından kampanyanın ayrıntıları merak konusu olurken, Tarım Kredi Market de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu. 

BULAŞIK MAKİNESİ TABLETİ İNDİRİMDE

Bulaşık makinesi ürünlerine ilişkin fırsatlar önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da zincir mağazalar tarafından duyurulmaya devam ediyor. Bu kapsamda, eylül ayının ilk günlerinden itibaren güncel fırsatlar yakından takip edilirken, yeni kampanya da eylül ayının ilk günlerinde hayata geçirildi ve 20 Eylül tarihine kadar devam edeceği belirtildi. 7 Eylül tarihinde başlayan ve 20 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde Elit bulaşık makinesi tableti ultra 33 tablet 109,90 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. 

Aldıkça aldıran fırsatı kapsamında Elit bulaşık makinesi tableti ultra 33 tablet 109,90 TL'den satılırken, 7-20 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanyanın başlamasının ardından önceki fırsatlarda olduğu gibi Tarım Kredi Market sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu. Bulaşık makinesi tableti indiriminin detaylarına ilişkini açıklamada ‘’Kooperatif Market’te 07 - 20 Eylül tarihleri arasında Aldıkça Aldıran ürünler var! Size en yakın Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ denildi.

Bulaşık makinesi tableti indiriminin yanı sıra farklı kategorilerde de yeni fırsatlar hayata geçmeye devam ediyor. Bu durumda, eylül ayının son günlerine kadar devam edecek olan kampanyalara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz