1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Emeklilere, çalışanlara müjde! Kredi kartına 1000 TL iade yatacak

Emeklilere, çalışanlara müjde! Kredi kartına 1000 TL iade yatacak

Eylül ayının ortalarında da bankaların farklı sektörlerdeki güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar yapılıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Bankalar farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimlere ve puanlara ilişkin eylül ayının ilk günlerinden itibaren bilgilendirmede bulunurken, pazartesi günü 2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamasının ardından okula dönüş fırsatları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Akbank da 30 Eylül'e kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 1000 TL'ye varan chip-para sunulacağını açıkladı. Fırsatın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı. 

Akbank okula dönüş kampanyası

Akbank'ın 30 Eylül tarihine kadar devam ettireceği fırsat çerçevesinde market kampanyasına katılan müşteriler market ve gıda sektöründe yapacakları 1250 TL ve üzeri her ikinci alışverişlerine 80 TL olmak üzere toplam 400 TL chip-para kazanacaklar. Giyim, elektronik, kırtasiye kampanyasına 30 Eylül'e kadar kaydolan müşteriler de giyim, elektronik ve kırtasiye sektörlerinde gerçekleştirecekleri 2500 TL ve üzeri ikinci harcamaya 150 TL olmak üzere toplam 600 TL chip-para alacaklar. Her iki fırsat çerçevesinde toplam 1000 TL'ye varan chip-para sunulurken, kampanyadan yararlanabilmek için Juzdan uygulamasından ya da SMS göndererek katılım sağlanması gerekiyor. 

Akbank kampanyaları 2024 Eylül

Eylül ayının son gününe kadar devam edecek olan okula dönüş alışverişi kampanyası ile ilgili Akbank resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve chip-paraları eylül ayının ortalarında merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da farklı sektörlerde belirli tarihler arasında gerçekleşecek olan alışverişler neticesinde sağlanacak olan fırsatlara dair Akbank düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Akbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz