1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Sıfır otomobilde büyük indirim! 439.900 TL’ye satılacak

Sıfır otomobilde büyük indirim! 439.900 TL’ye satılacak

Sıfır otomobillerdeki güncel indirim fırsatlarına ilişkin firmalar bilgilendirmede bulunmaya devam ediyorlar. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Sıfır otomobil almak isteyenler geçtiğimiz aylarda olduğu gibi eylül ayında da firmaların güncel fiyat listelerini yakından takip ediyorlar. Firmaların güncel fiyat listelerinin yanı sıra 19 Eylül tarihinde açıklanacak olan eylül ayı faiz kararı öncesinde taşıt kredisi faiz oranları üzerinden hesaplamalar gerçekleştirilirken, Fiat da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı listeyle Topolino modelinde nakit indirimli liste fiyatı ile ilgili bilgi verdi. Söz konusu indirimli fiyatların açıklanmasının ardından eylül ayının ortalarında güncel fiyatlar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. 

Fiat Topolino 2024 Eylül fiyat listesi

Fiat önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da farklı otomobil modellerinin güncel fiyatlarına ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Fiat’ın resmi internet sitesinde yer alan listeye göre 13 Eylül itibariyle Topolino modelinin nakit indirimli liste fiyatı 439.900 TL'den başlıyor. Farklı versiyonlarındaki güncel fiyatlar ise şu şekilde:

 

TOPOLİNO 6 kW/8 HP - 5.5kWh: 439.900 TL
TOPOLİNO PLUS 6 kW/8 HP - 5.5kWh: 469.900 TL
TOPOLİNO DOLCEVITA 6 kW/8 HP - 5.5kWh: 449.900 TL 

Otomobil kampanyaları ve taşıt kredileri 2024 eylül

Eylül ayının ortalarında yayınlanan listeye göre fiyat Topolino modelinin güncel fiyatları 439.900 TL'den başlarken, 469.900 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Bu kapsamda, Fiat Topolino’nun yanı sıra farklı otomobil modellerinin güncel fiyatları da merak ediliyor. Firmalar önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da güncel fiyatlara ilişkin resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirmede bulunduğu için söz konusu listelere firmaların resmi internet siteleri üzerinden ulaşılabilir. Otomobillerin güncel fiyatlarının yanı sıra bankaların taşıt kredisi faiz oranları da eylül ayının ortalarında merak edilen konular arasında yer alıyor. 19 Eylül tarihinde Merkez Bankası Para Politikası Kurulu eylül ayı faiz kararını açıklayacak. Önceki ay politika faizinin yüzde 50 seviyesinde sabit bırakılmasının ardından eylül ayı faiz kararı için piyasaların bekleyişi devam ederken, söz konusu faiz kararı öncesinde çeşitli vade sürelerinde ve kredi tutarlarında aylık ödenecek taksit miktarları ile ilgili bilgi edinmek ve hesaplamalar gerçekleştirmek isteyen kişiler bankaların resmi internet sitelerinde bulunan taşıt kredisi sayfalarını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz