1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Emekliye, asgari ücretliye, memura 20.000 TL! Hesaba yatacak

Emekliye, asgari ücretliye, memura 20.000 TL! Hesaba yatacak

Asgari ücretliler, emekliler, memurlar eylül ayında da bankaların güncel fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, 30 Eylül'e kadar devam edecek olan 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi fırsatına ilişkin Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Emekliler, asgari ücretliler ve memurlar geçtiğimiz aylarda olduğu gibi eylül ayında da nakit ihtiyaçları oluşması durumunda bankaların güncel ihtiyaç kredisi fırsatlarını yakından takip ederken, 1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi sağlanacağı Garanti BBVA tarafından duyuruldu. 

20.000 TL'ye varan faizsiz kredinin sunulacağının Garanti BBVA tarafından açıklanmasının ardından fırsatın ayrıntıları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyor. Garanti BBVA da farklı fırsatlar da olduğu gibi 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi kampanyası ile ilgili de resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgi verdi. 

FAİZSİZ 20.000 TL KAMPANYASI

Garanti BBVA’nın eylül ayının ilk gününde hayata geçirdiği ve son gününe kadar devam ettireceği kampanya çerçevesinde nakit ihtiyacı olanlar ve borcunu kapatmak isteyenler 20.000 TL'ye varan kredi alabilecekler. Fırsattan yararlanabilmek için Garanti BBVA Mobil uygulamasını cep telefonuna indiren kişilerin müşteri olmak istiyorum adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olmaları gerekiyor. 

Cep telefonlarına Garanti BBVA Mobil uygulamasını indiren ve Garanti BBVA’nın belirttiği adımlar üzerinden müşteri olan kişiler müşteri olma sürecinin tamamlanmasının ardından beş gün içerisinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizle krediye başvuru yapıp kullanabilecekler. Fırsatın ayrıntılarına ilişkin Garanti BBVA’nın açıklamasına göre yüzde 0 faizli kredi fırsatı ile minimum 1000 TL, maksimum 20.000 TL alınabilecek. Vade süresi en fazla altı ay olacak. 

Nakit ihtiyacı olanlar ve borcunu kapatmak isteyenler 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi fırsatı ile ilgili Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamayı incelemeye devam ederken, Garanti BBVA daha önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, eylül ayının ortalarındaki kampanyalara erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz