1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Kıyma kısa süreli indirimde! Sadece 139 TL’ye satılacak

Kıyma kısa süreli indirimde! Sadece 139 TL’ye satılacak

Kasap reyonundaki fırsatlar eylül ayının ortalarında vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, zincir marketler de güncel fırsatlar ile ilgili bilgi vermeye devam ediyorlar. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Kıyma, kuşbaşı, kıymalık et gibi kasap reyonundaki farklı ürünlere dair Migros önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, 13 Eylül tarihinde başlayan ve 16 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde Uzman Kasap dana kıyma 400 gramın indirimli olarak satılacağı açıklandı. Fırsatın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verildi. 

Migros kıyma indirimi

Migros'un 13 Eylül tarihinde başlattığı ve 16 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Uzman Kasap dana kuzu kıyma 400 gram 139 TL'den, Uzman Kasap dana kıyma 400 gram 159 TL'den, Uzman Kasap dana kuşbaşı 400 gram 169 TL'den, dana kıymalık etin kilosu 399,95 TL'den satılacak. Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olan fırsatın başlamasının ardından Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. 16 Eylül tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile ilgili yapılan açıklamada:

 

‘’13-16 Eylül tarihleri arasında Kırmızı Et çeşitlerinde kampanyalar, Migros mağazaları ve Migros uygulamasında’’ denildi.

Migros güncel indirimler ve kampanyalar 2024 Eylül

Migros’un 13-16 Eylül tarihleri arasında geçerli olacağını belirttiği kıyma ve kuşbaşı fırsatının detaylarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ederken, eylül ayının ortalarında farklı kategorilerdeki kampanyalar da yakından takip ediliyor. Migros önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunduğu için eylül ayının son günlerine kadar devam edecek olan fırsatlara erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Migros'un resmi internet sitesini, sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. Farklı kategorilerde yeni kampanyalar hayata geçirildikçe de Migros açıklamalarda bulunacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz