1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. İş Bankası Akbank ve Garanti BBVA’dan emekli promosyonlarına zam!

İş Bankası Akbank ve Garanti BBVA’dan emekli promosyonlarına zam!

Milyonlarca emekli, en yüksek promosyon ödemesini hangi bankanın yaptığını araştırırken; İş Bankası, Akbank ve Garanti BBVA ise promosyonlara eylül ayı kapsamında zam yaptığını açıkladı. Peki, kimler ne kadar promosyon alabilecek? İşte detaylar…

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Yıl sonuna az bir zaman kala emekliler maaşlarına gelecek zam oranlarını merak ederken, bir yandan da hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yaptığını araştırıyor. Bu kapsamda; İş Bankası Akbank ve Garanti BBVA da yüksek promosyon ödemeleriyle ön plana çıkıyor.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU

3 sene boyunca emekli aylığını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine promosyona esas emekli aylığını İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben 12 bin TL’ye kadar promosyon verilecek.

Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli aylıklarının 30 güne karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanacak ve üç senelik peşin bir şekilde tabloda gösterilen tutarlarda promosyon verilecek

Maaş aralığı;

10 bin liraya (10 bin lira hariç) kadar olan emekliler 5 bin lira

10 bin lira – 15 bin lira (15 bin lira hariç) arasında olan emekliler 8 bin lira

15 bin lira – 20 bin lira (20 bin lira hariç) arasında olan emekliler 10 bin lira

20 bin lira ve daha fazla olan emekliler 12 bin lira promosyon alabilecek.

Türk Lirası'nın reel değeri tüm zamanların en düşük seviyesinde |  Independent Türkçe

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU

Garanti BBVA'da emekli aylığı 10 bin liraya kadar olan emeklilere 6 bin 250 lira, 10 bin – 15 bin lira arasında olanlara 10 bin lira, 15 bin – 20 bin lira arasında olanlara 12 bin 500 lira ve 20 bin lira ve üstünde olanlara 15 bin lira tutarında promosyon verilecek.

Emekli promosyon fırsatından 30 Eylül’e kadar gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekliler faydalanabilecek.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU

SGK emekli aylığını Akbank'tan alan emeklilere 15 bin liraya varan promosyona ek 2 bin 500 lira chip-para ile beraber toplamda 17 bin 500 lira verilecek.

Akbank’tan konuya ilişkin yapılan açıklama ise şu şekilde:

''SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 01 Eylül – 31 Eylül 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden emeklilerimiz 15 bin liraya varan promosyondan faydalanabileceklerdir.

Buna ek olarak kampanya dönemi içerisinde, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 lira, toplamda 2 bin 500 lira chip-para ile 17 bin 500 lira ödül fırsatından yararlanabileceklerdir.''

Maaş tutar aralığı;

0 - 9bin 999 lira olanlar 6 bin 250 lira

10 bin lira - 14bin 999 lira olanlar 10 bin lira

15 bin lira - 19bin 999 lira olanlar 12 bin 500 lira

20 bin lira ve üzeri olanlar 15 bin lira promosyon verilecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz