1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Elektrik, su, doğalgaz faturası ödeyenlere müjde: 500 TL iade edilecek

Elektrik, su, doğalgaz faturası ödeyenlere müjde: 500 TL iade edilecek

Cep telefonu, elektrik, su, doğalgaz, ev telefonu, internet ve televizyon faturaları için hayata geçirilen otomatik ödeme talimatı fırsatının detayları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Eylül ayının ortalarında da bankaların güncel otomatik ödeme talimatlarına dair araştırmalar sürerken, bankalar da belirli tarihler arasında geçerli olan otomatik fatura ödeme kampanyaları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, 1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde otomatik fatura talimatlarında 500 TL'ye varan bonus sunulacağı DenizBank tarafından açıklandı. Kampanyanın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, DenizBank'ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile açıklama yapıldı. 

DenizBank 500 TL bonus kampanyası

DenizBank'ın eylül ayının ilk gününde hayata geçirdiği ve son gününe kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde kredi kartıyla verilen cep telefonu, elektrik, su, doğalgaz, ev telefonu, internet ve televizyon faturalarında 500 TL'ye varan bonus elde edilebilecek. Kampanya çerçevesinde otomatik ödeme talimatı verilen bir yeni fatura için 100 TL, üç yeni fatura için 250 TL, beş yeni fatura için 500 TL bonus sunulacak. Müşteri bazlı olan fırsat çerçevesinde en fazla 500 TL bonus kazanılabilirken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin DenizBank'ın açıklamasına göre kampanya sadece dijital kanallardan ilk defa müşteri olarak kart başvuru talebi onaylanan kişiler için geçerli olacak. 

Denizbank 2024 Eylül güncel kampanyalar

30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan otomatik fatura talimatılarına ilişkin DenizBank'ın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlanırken, 500 TL'ye varan bonus sunulan söz konusu fırsatın yanı sıra farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimler ve bonuslar da merak edilen konular arasında yer alıyor. DenizBank önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler DenizBank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz