1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. Özel'den Türkiye'ye çağrı: Zam istiyorsanız saat 21:00'de ışıkları yakın ve kapatın

Özel'den Türkiye'ye çağrı: Zam istiyorsanız saat 21:00'de ışıkları yakın ve kapatın

CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Özel, kürsüden yurttaşlara çağrıda bulunarak, "Bu akşam saat 21.00'de ayağa kalk. Eğer zam istiyorsan, emekliye zam istiyorsan, asgari ücrete zam istiyorsan, ışıkları yakın ve kapatın" ifadelerini kullandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Özel, kürsüden yurttaşlara çağrıda bulunarak, "Bütün Türkiye'ye sesleniyorum. Bu akşam saat 21.00'de ayağa kalk. Eğer zam istiyorsan, emekliye zam istiyorsan, asgari ücrete zam istiyorsan, ışıkları yakın ve kapatın" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özel'in açıklamalarının satırbaşları şöyle;

"Sivas'ı yakan zihniyet ne kadar kara, ne kadar kötü, ne kadar alçaksa; Başbağlar'ı kurşuna dizenler aynı kötülükte aynı alçaklıktadır. Türklerle Kürtler, Alevilerle Sünniler kardeştir. Onları birbirlerine düşürmeye çalışan kim varsa da kalleştir. Yaşasın halkların kardeşliği, yaşasın Alevilerin Sünnilerin kardeşliği.

UEFA'ya tepki gösterdi

Milli takımıza yapılan haksızlıklar, verilen haksız ceza, futbol yerine tartışmayı başka zeminlere çekenler ve bu konudaki UEFA'nın yaptığı büyük adaletsizliğin sonucunda milli takımımız son dakikaya kadar pes etmemesine rağmen, son 15 dakikadaki iki şanssızlık sonucunda kupaya veda etmek zorunda kaldı. Ama bütün takımımızı ve Türkiye'nin bütün renklerini birlikte kucaklayan, farklılıklarını Türkiye'nin gücü sayan ve milli takımı bir bütün olarak sahiplenen herkesin başarısını kutluyorum.

Toplumu bölüp, nefret üretenler Avrupa'da güçlenerek, faşizmi hortlatarak aşırı sağı yükselmeye çalışıyorlar. Bunun formülü soldadır. Yoksulların karnını doyurmak ve eşitlikçi politikalar üretmek bizim işimiz.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz