1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Başvuran 10.000 TL Yardım Alacak! Saat 14.30’da Müjde Geldi

Başvuran 10.000 TL Yardım Alacak! Saat 14.30’da Müjde Geldi

Okullarda uyum haftasının başlamasının ardından eğitim desteklerine dair araştırmalar hız kazanırken, yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Pazartesi günü itibariyle 2024-2025 eğitim öğretim dönemi çerçevesinde uyum haftası süreci başladı. Uyum haftası devam ederken, milyonlarca öğrenci de önümüzdeki hafta pazartesi günü ders başı yapacak. Okulların açılmasına çok az bir süre kala öğrencilerin ve velilerin en çok merak ettiği konular arasında eğitim destekleri yer alırken, belediyeler de eğitim desteklerine ilişkin peş peşe açıklamalarda bulunuyorlar. Bu kapsamda, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da bugün itibariyle sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Ümraniye’de ikamet eden ve üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilere sağlanacak olan 10.000 TL'lik eğitim desteği ile ilgili bilgi verdi. 

10.000 TL Eğitim Desteği Başvurusu

Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlamasına çok az bir süre kala sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de ikamet eden ve üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak tüm öğrencilere 10.000 TL eğitim desteği verileceğini duyurdu. Ümraniye Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden başvurular iletilebilirken, detaylara ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldırım:

 

‘’Üniversiteli Gençlerimize Müjde! İlçemizde ikamet eden ve üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak tüm öğrencilerimize 10 bin lira eğitim desteği hayırlı olsun. Tüm genç kardeşlerimizi http://umraniyebel.tr web adresimizden ve http://bit.ly/UmrEğitimDestek linkimiz üzerinden başvuru yapmaya davet ediyorum. Ümraniye’de genç olmak bir başka’’ ifadelerine yer verdi.

Eğitim Yardımları 2024 Eylül

10.000 TL'lik eğitim desteğinin ayrıntılarına ilişkin Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden öğrenciler ve veliler de belediyelerin eğitim desteklerini merak ediyorlar. Bu kapsamda, eğitim desteği projelerine erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler belediyelerin resmi internet sitelerini, sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. 2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamasının ardından da yeni eğitim desteklerinin hayata geçirilmesi halinde belediyeler açıklamalarda bulunacaklar. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz