1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Faizsiz 25.000 TL verilecek: İş Bankası kesenin ağzını açtı

Faizsiz 25.000 TL verilecek: İş Bankası kesenin ağzını açtı

İş Bankası’nın eylül ayının son gününe kadar devam ettireceği faizsiz 25.000 TL'ye varan taksitli nakit avans kampanyasının ayrıntıları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Eylül ayının ortalarına doğru ilerlerken önceki aylarda olduğu gibi nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların taksitli nakit avans ve ihtiyaç kredisi fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, 1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde İş Bankası 25.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans sunarken, fırsatın detayları da merak konusu oldu. İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile faizsiz nakit avansı kimlerin alabileceği ve kampanyadan yararlanmak için yapılması gerekenler ile ilgili bilgi verdi. 

İş Bankası Nakit Avans Kampanyası

İş Bankası’nın 1 Eylül tarihinde başlattığı ve 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde İşCep uygulaması üzerinden müşteri olmak istiyorum özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan kişiler kredi kartlarıyla 25000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından ve farklı ayrıcalıklardan yararlanabilecekler. Fırsat çerçevesinde kullanılacak taksitli nakit avans tutarı 300 TL ile 25.000 TL arasında olabilirken, İş Bankası’nın açıklamasına göre sadece İşCep veya Maximum Mobil kanallarından kullanım sağlanabilecek. 

İş Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Eylül

25.000 TL'ye varan taksitli nakit avans fırsatının ayrıntılarına ilişkin İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. 25.000 TL'ye varan taksitli nakit avans nakite ihtiyacı olanlar için hayata geçirilirken, farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan fırsatlar da önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da İş Bankası tarafından düzenli olarak duyuruluyor. Bu durumda, İş Bankası’nın güncel fırsatlarına erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz