1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Öğrencilere müjde! 15.000 TL burs başvuruları başlıyor

Öğrencilere müjde! 15.000 TL burs başvuruları başlıyor

2024-2025 eğitim öğretim döneminin ilk haftasının tamamlanmasının ardından eğitim destekleri ile ilgili yurt çapındaki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar araştırmalar yaparken, belediyeler de öğrencileri ve ailelerini ilgilendiren eğitim desteği projelerine dair resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlıyorlar. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Üç aylık yaz tatili bu hafta pazartesi günü itibariyle tamamlandı. Yaz tatilinin sona ermesi, ülke genelinde ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerinin ders başı yapmasının ardından eğitim desteklerinin ne zaman başlayacağı, belediyelerin ne kadar eğitim destekleri vereceği, hangi belediyelerin eğitim desteği sağlayacağı gibi araştırmalar gerçekleştiriliyor. 

Ülke genelindeki farklı belediyeler 2024-2025 eğitim öğretim dönemi öncesinde de geçtiğimiz eğitim öğretim dönemlerinde olduğu gibi kırtasiye yardımları sağlarken, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasının ardından ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerine sağlancak eğitim yardımlarının yanı sıra üniversite öğrencilerine sunulacak olan burslar ile ilgili de sosyal medya hesaplarından ve resmi internet siteleri üzerinden duyurular yayınlıyorlar. 

15.000 TL BURS VERİLECEK

2024-2025 eğitim öğretim döneminin yanı sıra, üniversitelerde yeni akademik dönem de önümüzdeki haftalarda başlayacak. Yeni akademik dönemi öncesinde üniversite öğrencilerine sağlanacak eğitim destekleri ile ilgili peş peşe açıklamalar gelirken, Şişli Belediyesi de üniversite yolunda Şişli Yanımda Projesi çerçevesinde ilk bursum için 15.000 TL verileceğini duyurdu. 

Şişli Belediyesi’nin sağlayacağı 15.000 TL’lik burs için başvurular 1 Ekim tarihinde başlayacak ve 15 Ekim tarihine kadar devam edecek. Burs başvurularına ilişkin belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan bilgilendirme metninde:

‘’Üniversite Yolunda, Şişli Yanında! 18 ile 25 yaş arasında, üniversiteye yeni başlayan Şişlili gençlerimize "İlk Bursum" projesi kapsamında 15.000 TL burs desteği sağlıyoruz. Başvuru ve detaylı bilgi için: 444 3 112 veya sisli.bel.tr'' denildi.

Şişli Belediyesi üniversite yolunda 15.000 TL'lik burs desteğiyle öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlamayı amaçlarken, yurt çapındaki farklı belediyelerin sağlayacağı eğitim destekleri de eylül ayinin ortalarında merak ediliyor. Önceki süreçlerde olduğu gibi 2024-2025 eğitim öğretim döneminde de yeni eğitim desteği projelerinin hayata geçirilmesi halinde belediyelerin resmi internet sitelerinden, sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz