1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Ziraat Bankası Kartı Olan 8.500 TL Alabilecek!

Ziraat Bankası Kartı Olan 8.500 TL Alabilecek!

Ziraat Bankası’nın bankkart sahiplerine özel hayata geçirdiği fırsatlara ilişkin eylül ayının ilk günlerinde araştırmalar yapılıyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Bankkart sahipleri önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatları yakından takip ediyorlar. Bu durumda, 1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 8500 TL’ye kadar bankkart lira elde edilebilirken, fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu. Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile eylül ayının son gününe kadar geçerli olacak fırsat çerçevesinde 8500 TL bankkart lira elde etmek için yapılması gerekenlere, fırsatın ayrıntılarına ve nasıl katılım sağlanacağına ilişkin bilgi verdi. 

Ziraat Bankası 8500 TL Bankkart Lira Fırsatı

Ziraat Bankası'nın açıklamasına göre 1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde Bankkartın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Touristica’dan tek seferde yapılacak 25.000 TL ile 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 2500 TL bankkart lira, 50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5500 TL bankkart lira, 100.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 8500 TL bankkart lira sunulacak. Fırsattan yararlanabilmek için bankkart mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanalları üzerinden katılım sağlanması gerekirken, fırsata ilişkin yapılan açıklamaya göre kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler 8500 TL'ye varan bankkart lirayı elde edemeyecekler. 

Ziraat Bankası 2024 Eylül Kampanyaları

Ziraat Bankası’nın eylül ayının son gününe kadar devam ettireceği fırsat çerçevesinde elde edilecek bankkart liralar 7 Ekim 2024 tarihinde kartlara yüklenecek ve 9 Kasım 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan bankkart liralar ise 10 Kasım 2024 tarihinde geri alınacak. Söz konusu kampanya devam ederken Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de eylül ayının ilk gününde başlayan ve söz konusu son gününe kadar devam edecek olan fırsatları merak ediyorlar. Ziraat Bankası önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara, bankkart liralara, indirimlere ilişkin bilgi verirken, söz konusu kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz