1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. TEB’den müşterilerine destek! 1500 TL kartlara yatacak

TEB’den müşterilerine destek! 1500 TL kartlara yatacak

TEB’in eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunması nedeniyle farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde kartlara aktarılacak olan bonuslar ile ilgili TEB müşterileri araştırmalara hız kesmeden devam ediyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

TEB müşterileri önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da market, giyim, kırtasiye ve farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan bonusları merak ederken, TEB de yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan önce resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile okula dönüş alışverişi fırsatının başladığını duyurdu. 

Okula dönüş alışverişi çerçevesinde toplam 1500 TL bonus sağlanacağının açıklanmasının ardından fırsatın detayları merak konusu olurken, TEB’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile 1500 TL bonustan kimlerin yararlanabileceği, kampanyanın ayrıntıları ve hangi tarihe kadar fırsatın devam edeceği netlik kazandı. 

TEB 1500 TL BONUS KAMPANYASI

TEB’in 23 Ağustos tarihinde hayata geçirdiği okula dönüş kampanyası 23 Eylül'e kadar devam edecek. Fırsatın ayrıntılarına ilişkin yapılan açıklamaya göre kampanyaya katılarak TEB bireysel kredi kartları ile 23 Ağustos ve 23 Eylül tarihleri arasında bonus üye işyerlerinden yapılacak market, giyim, aksesuar, ayakkabı ve kırtasiye alışverişlerinde tek seferde yapılacak her ikinci 1000 TL ve üzeri harcamaya 150 TL olmak üzere toplamda 1500 TL bonus sunulacak. 

Evden okula dönüş alışverişlerinizde 1500 TL bonus başlığıyla duyurulan kampanya çerçevesinde en fazla 1500 TL bonus elde edilebilirken, 23 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde elde edilecek bonuslar 27 Eylül 2024 tarihinde müşterinin kredi kartına yatacak ve kullanılmayan bonuslar da 12 Ekim 2024 tarihinde geri alınacak. 

Okula dönüş kampanyası devam ederken, TEB eylül ayında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere ve bonuslara ilişkin bilgi vermeye devam ediyor. Bu durumda, eylül ayının son günlerine kadar devam edecek olan kampanyalara erişmek isteyen kişiler TEB’in resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilir, fırsatların detaylarını inceleyebilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz