1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Akaryakıta 250 TL indirim! Arabası olana müjde

Akaryakıta 250 TL indirim! Arabası olana müjde

Akaryakıt alımlarında geçerli olan 250 TL indirim fırsatı yarına kadar devam edecek. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Eylül ayının ilk günlerinden itibaren küresel ve bölgesel gelişmeler benzin, motorin ve LPG fiyatlarının değişkenlik göstermesine sebebiyet verirken, 18 Eylül tarihinde de yurt çapındaki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. 

Benzin, motor, LPG’deki fiyat değişimleri yakından takip edilirken, akaryakıt alımı kampanyaları da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, 19 Ağustos tarihinde başlayan ve 19 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde akaryakıt harcamalarında 250 TL indirim sunulacak. 

Akaryakıtta 250 TL İndirim Kampanyası

Benzinde, motorinde ve LPG’de fiyat artışları ya da düşüşleri yaşandıkça eylül ayının ortalarında kamuoyu bilgilendirilirken, araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarının yanı sıra bankaların güncel akaryakıt alımı kampanyalarını da yakından takip ediyorlar. 

19 Ağustos tarihinde hayata geçirilen ve 19 Eylül tarihine kadar devam edeceği belirtilen fırsat çerçevesinde akaryakıt alışverişinde 250 TL indirim sunulacak. Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre TEB banka kartları ile belirtilen tarihler arasında tek seferde yapılacak 1000 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ve otogaz harcamasına 250 TL indirim sunulacak. 

Akaryakıt  ve otogaz alışverişinde 250 TL indirim sağlanacak kampanyanın 19 Eylül tarihine kadar devam edeceği belirtilirken, fırsattan yararlanabilmek için harcama yapmadan önce Cepteteb Mobil üzerinden ya da SMS ile katılım sağlanması gerekiyor. Fırsat çerçevesinde elde edilen indirimler 25 Eylül 2024 tarihinde yansıtılacak. 

Akaryakıttaki 250 TL’lik indirim fırsatının yanı sıra araç sahipleri önümüzdeki süreçlerde akaryakıt fiyatlarında değişim olup olmayacağını merak ediyorlar. Küresel ve bölgesel gelişmeler, brent petrolün seyri gibi etkenler akaryakıt fiyatlarının değişkenlik göstermesine sebebiyet verebildiği için araç sahipleri de güncel gelişmeleri yakından takip edecekler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz