1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Çalışanlara ek zam müjdesi! 4 bin 400 TL zam yapılacak!

Çalışanlara ek zam müjdesi! 4 bin 400 TL zam yapılacak!

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla beraber öğretmenler de çeşitli kurslarda dersler vererek ek gelir elde etme olanağına kavuşacak. İşte detaylar…

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Türkiye’nin birçok il ve ilçesindeki belediyelere ait sanat ve meslek eğitimi kursları, öğretmenlere önemli bir ek gelir kaynağı sağlıyor. Özellikle büyükşehir belediyelerince öğrencilere ücretsiz hizmet veren bu kurslarda ders vermek isteyen öğretmenler, belediyelerin ilgili birimlerine müracaat ederek ek dersler verebilecek.

Öğretmenler, belediyelerin yanında ayrıca, Halk Eğitim Merkezlerinde de görev alarak ek gelir imkânına kavuşacak. Bu kapsamda, haftada 10 saate kadar ders verebilen öğretmenler, bu dersler sayesinde maaşlarına ek ödeme alabilecek.

Menkul kıymetler satışı TL bazında yapılması zorunlu hale geldi

ÖĞRETMENLER 4 BİN 400 LİRAYA KADAR EK GELİR ELDE EDEBİLİYOR

Bu kurslarda görev alan öğretmenler, her ders saati için 110 lira ödeme alıyor. Haftalık 10 saat ders vermeleri durumunda, bu miktar aylık 4 bin 400 liraya kadar çıkabiliyor. Eğitim saatlerinin dışında gerçekleşen bu faaliyetler, öğretmenlerin maaşlarına ek olarak ciddi bir maddi destek sağlıyor. Özellikle büyükşehirlerde sunulan bu imkân, ekonomik zorluklar yaşayan birçok öğretmen için rahatlatıcı bir fırsat sunuyor.

Belediyeler ve halk eğitim merkezleri vasıtasıyla öğretmenlere sunulan bu ek ders olanağı, öğretmenler için önemli bir gelir kaynağı haline geliyor. Bir yandan mesleki tecrübelerini kullanarak ek gelir sağlamak ve bir yandan da belediyelerin bu kursları sayesinde öğrenci yetiştirmek isteyen öğretmenler, bu imkânı kullanarak maaşlarını artırabiliyor. Bunun yanı sıra, 4 bin 400 liraya varan çıkan bu ek gelir desteği, öğretmenlerin ekonomik bakımdan rahatlamalarını da sağlıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz