1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Garanti BBVA 8 Bin TL Para İadesine Bugün Başladı!

Garanti BBVA 8 Bin TL Para İadesine Bugün Başladı!

Eylül ayına yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Garanti BBVA, yeni kampanya doğrultusunda 8 bin TL para iadesi yapacağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler? İşte konuya ilişkin merak edilenler…

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Hem kamu bankaları hem de özel bankalar bünyelerine daha fazla müşteri katmak ve mevcut müşterilerine de hediye puan, artı taksit ve indirim gibi imkânlar sunmak için peş peşe kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Garanti BBVA ise bu kapsamda; haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da yeni kampanyalarını müşterileriyle paylaşıyor.

Garanti BBVA, yeni düzenlediği kampanyasına katılım sağlayan müşterilerinin 8 bin TL’ye kadar para iadesi alacağını açıkladı. Bu kapsamda, kampanya detaylarını resmi internet sitesinden paylaşan Garanti BBVA, kampanya şartlarını da açıkladı.

Buna göre, hemen kredi kartı alan müşteriler 3 bin lira, arkadaşını getiren müşteriler kredi kartı ya da debit kartına 3 bin lira, Garanti BBVA kartlarıyla gerçekleştirilecek lokanta harcamalarına bin lira ve son olarak Garanti dijital abonelik ödemelerine de bin lira olmak üzere toplam 8 bin lira para iadesi yapılacak.

Garanti BBVA bünyesindeki elektronik para şirketine faaliyet izni verildi -  Webrazzi

GARANTİ BBVA 8 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Söz konusu kampanyadan 14 Mayıs’tan itibaren başlayan Genç Garanti BBVA’lı kampanyasından Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek “Müşteri Olmak İstiyorum” bölümünden ilerleyerek ilk kez Garanti BBVA müşterisi olup GENC2024 promosyon kodunu kullanan ve aktif Bonus Genç veya Bonus Klasik kredi kartı sahibi olan 18-26 yaş arasındaki öğrenciler yararlanabilecek.

Maaş müşterileri kampanya kapsamında yer almayacak. (Harcamada iade işlemleri dikkate alınacak. Money, Altın Bonus, Bonus Kontör ve ticari kartlar kampanyaya dahil olmayacak.)

GENC2024 promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil uygulamasındaki Profil ve Ayarlar bölümündeki Promosyon Kodu Paylaş/Gir bölümünden ilgili kampanya seçilerek müşteri olmasından sonra bir ay içerisinde girilmesi gerekecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için Bonus Genç veya Bonus kredi kartı müracaatı gerçekleştirerek müracaatın kabul edilmesi, Bonus kredi kartı müracaatlarının Garanti BBVA Mobil uygulaması ya da İnternet Bankacılığından gerçekleşmesi ve aynı zamanda, kampanya süresince Vadesiz TL Mevduat hesabının da açık olması gerekecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz