1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Pegasus’tan SON DAKİKA Kampanyası! Uçak Biletinde Büyük İndirim

Pegasus’tan SON DAKİKA Kampanyası! Uçak Biletinde Büyük İndirim

Pegasus tarafından yapılan açıklama ile birlikte bugün ve yarın alınacak olan yurt dışı biletlerindeki indirimin detayları belli oldu. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Pegasus yurt içi ve yurt dışı uçuşlarına yönelik güncel fırsatlar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 1 Kasım 2024 ile 30 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek seyahatler için 10-11 Eylül tarihleri arasında alınacak biletlerde BolBollular özel olarak 9 Euro+vergiden başlayan fiyatlar seçeneği sunulacağı açıklandı. Kampanyanın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Pegasus da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgi verdi.

Pegasus Yurt Dışı Bileti Kampanyası

Pegasus tarafından yapılan açıklamaya göre 10-11 Eylül tarihleri arasında 1 Kasım 2024-30 Mart 2025 tarihleri için bilet alınması durumunda 9 Euro+vergilerden başlayan fiyatlar seçeneği sunulacak. Yurt dışı biletlerine özel kampanya 250.000 koltuk ile sınırlı olurken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin Pegasus'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

 

‘’Öncelikle BolBol üye girişi yapmalısın. Kampanya belirli tarihlerde geçerli, ilk olarak bu tarihler aralığında arama yapmayı unutma. Para birimini dilersen TL dilersen EURO olarak seçebilirsin. 9€ + vergilerden başlayan fiyatlarla kampanyasında doğru bilete ulaşmak için bizce EURO üzerinden ilerlemelisin. Bu kampanyaya vergiler dahil DEĞİL. Unutma, vergiler her şehre göre farklılık gösterir. İlgili tarifeli uçuşlarda € güncel kur üzerinden hesaplanarak vergi tutarına eklenir. Kampanyaya dahil olan hatlarda bilet seçim aşamasında indirimli fiyatları göreceksin ama unutma bu kampanya 250.000 koltuk ile sınırlı. Her uçakta belli sayıda koltuk indirimde oluyor, onu da bulmak sana kalmış. Kampanyalı biletler Light pakette geçerli. Diğer paketleri seçersen kampanyalı biletine paket ücreti eklenir. Light paket seçimine özel kabin bagajı 5€ ve 12 kg uçak altı bagajı da 5€ avantajlarını da unutma! Dilersen Light pakete ek 10€ fark ile süper eko paket de alabilirsin’’ denildi.

Uçak Bileti Kampanyaları 2024 Eylül

Pegasus'un 10-11 Eylül tarihleri arasında alınacak biletler için sunduğu fırsat devam ederken, farklı kampanyalar da merak ediliyor. Pegasus yurt içi ve yurt dışı bilet fırsatlarına dair düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Pegasus'un resmi internet sitesini, sosyal medya hesaplarında ziyaret edebilirler. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz