1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. SGK emeklilerine 24.000 TL piyangosu! Başvuru yapan alacak

SGK emeklilerine 24.000 TL piyangosu! Başvuru yapan alacak

Eylül ayı emekli maaş ödemeleri devam ederken, emekliler güncel destekleri ve promosyonları merak ediyorlar. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Eylül ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ülke genelindeki farklı belediyeler ulaşım ve su fiyat tarifelerinde emeklilere yönelik düzenlemelere dair kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyorlar. Emekliler de belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan destekleri yakından takip ediyorlar. 

Emeklilere sunulacak olan indirim desteklerinin yanı sıra maaşa ek ödemeler de merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda, 28 Eylül tarihine kadar tahsis numarasının son rakamına göre hesaplara aktarılacak en az 12.500 TL tutarındaki emekli maaşlarının yanı sıra maaşa ek getiri elde etmek isteyen kişiler eylül ayının son günlerine kadar devam edecek olan bankaların güncel promosyon fırsatlarını yakından takip ediyorlar. 

Emeklilere 24.000 TL Ödenecek

SSK ve Bağkur emeklileri önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında tahsis numarasının son rakamına göre maaşları iletiyor. 28 Eylül tarihine kadar tahsis numarasının son rakamına göre her gün maaş ödemeleri sağlanacak. Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere ise maaş promosyonu sunulacak. 

Temmuzun ilk gününde hayata geçirilen ve eylül ayının son gününe kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 12.000 TL'ye varan promosyon 12.000 TL'ye varan nakit ödeme ile birlikte emeklilere toplam 24.000 TL sağlanacağı Vakıfbank tarafından duyuruldu. Fırsatın ayrıntılarına ilişkin bankanın resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre maaşını üç yıl boyunca Vakıfbank’tan alacağına dair taahhüt veren emeklilere 12.000 TL'ye varan promosyon sunulacak. Promosyonun yanı sıra VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve Troy Emekli Bankomat Kartı ile yapacakları alışverişlerde toplamda aylık 1.000 TL'ye, 12 ayda 12.000 TL'ye varan ödeme yapılacak. 

24.000 TL'ye varan ödeme elde edilebilen emekli kampanyası 30 Eylül tarihine kadar geçerli olurken, söz konusu fırsatın yanı sıra emekliler de ilerleyen süreçlerde promosyonlarda artış olup olmayacağını merak ediyorlar. Emekli promosyonları maaş miktarına göre belirlendiği için 2025 yılının ilk aylarında promosyonlarda artışa gidilmesi halinde bankalar bilgilendirmede bulunabilirler.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz