1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Emeklilere yüzde 20 indirim! Ucuz et dönemi başlıyor

Emeklilere yüzde 20 indirim! Ucuz et dönemi başlıyor

Emeklere yönelik farklı belediyeler çeşitli projeler hayata geçirirken, Halk Et projesi ile ilgili de bilgi verildi. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Eylül ayı emekli maaş ödemeleri dün itibariyle başladı ve 28 Eylül tarihine kadar tahsis numarasının son rakamına göre milyonlarca emeklinin hesabına aktarılacak. Emekli maaşlarına dair gelişmeler yakından takip edilirken, ek ödemeler de merak edilen konular arasında yer alıyor. 

Eylül ayında ek fırsatlar neticesinde promosyon kampanyaları 24.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, belediyeler de emeklilere maddi açıdan destek olabilmek için farklı projeler hayata geçiriyorlar. Bu çerçevede, Halk Et projesinin duyurulmasının ardından ayrıntılar merak konusu oldu. 

Halk Et Projesi Başlayacak!

Emeklilere yönelik farklı indirim fırsatları ile ilgili art arda ülke genelindeki farklı belediyeler açıklamalarda bulunmaya devam ediyorlar. Genellikle toplu taşıma ve su fiyat tarifelerinde geçerli olacak indirimler ile ilgili duyurular yayınlanırken, bir açıklama da Halk Et projesi ile ilgili geldi. 

Aylık iki kilogramlık satın alımlarda yüzde 20 indirimli olarak emeklilere ek alma imkanın sağlanacağını Merkezefendi Belediyesi tarafından duyurulurken, Halk Et projesinin detaylarına ilişkin yapılan açıklamada ‘’Vatandaşların uygun fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli bir şekilde ete ulaşabilmesi için kurulan Merkezefendi Halk Et’te, emekliler için ayrıca ‘Emekli kart’ çıkarılarak daha uygun fiyata almaları sağlanacak. Merkezefendi’de yaşayan ve emekli karta sahip olan vatandaşlar ise dana kıyma, dana kuşbaşı ve ızgara köfte alırken, aylık 2 kilogramlık satın almalarda yüzde 20 indirimli şekilde daha uyguna alışveriş yapabilecek’’ denildi.

Emeklilere yüzde 20 et alma imkanı sağlanacak olan Halk Et projesinin yanı sıra ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden emekliler maaşların, promosyonların, belediye desteklerinin detaylarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu kapsamda, emekli promosyonlarına erişmek isteyen kişiler bankaların resmi internet sitelerinde yer alan emekli promosyonu sayfalarını ziyaret edebilirler. Belediyeler de eylül ayının son günlerine kadar emeklilere yönelik yeni destek projelerinin hayata geçirilmesi halinde resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular ile kamuoyunu aydınlatacaklar.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz