1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Kredi kartı sahiplerine 1.000 TL para iadesi bugün hesaplara yatacak!

Kredi kartı sahiplerine 1.000 TL para iadesi bugün hesaplara yatacak!

Yapı Kredi, 2 gün önce düzenlediği kampanya katılım sağlayan müşterilere 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Pek çok sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerine çeşitli fırsatlar sağlayan Yapı Kredi, bu kampanyalar aracılığıyla müşterilerine para iadesi, indirim, artı taksit ve hediye puan gibi imkânlar sağlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda, giyim sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenleyen Yapı Kredi, kampanyaya katılan müşterilerine bin TL para iadesi yapacak. Buna göre, World kampanyası doğrultusunda 16 Ekim’e kadar Knitss mağazalarından ve online mağaza www.knitss.com'dan bir kerede gerçekleştirilecek peşin veya taksitli 10 bin lira ve üzeri harcamaya bin TL değerinde Worldpuan iadesi yapılacak.

Yapı kredi bankası Aydın'daki şubesini kapattı

YAPI KREDİ 1.000 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya şartlarının yerine getirildiği ilk harcamadan Worldpuan kazanılacak. Puan kazanımı online ve fiziki mağazalardan gerçekleşecek ve kazanılan puanlar Knitss fiziki mağazalarında kullanılabilecek.

Puan kampanyasına sadece bireysel kredi kartı ve debit kart ile gerçekleşen harcamalar için geçerli olacak ve bir müşteri kampanyadan maksimum bir defa puan kazanabilecek.

Chippin uygulamasından gerçekleşen harcamalar da kampanyaya dahil olacak. Kampanya çerçevesinde ek kartlar ile gerçekleşecek alışverişlerde puan kazanılacak ve puan yüklemesi asıl karta yapılacak.

Kampanya sürecinde ürün iadesi ve benzeri sebepler yüzünden kampanya koşullarının yerine getirilmediği hallerde puan kazanımı olmayacak.

Kazanılan puanlar www.knitss.com harcamalarında kullanılamayacak. Kampanyaya katılım sağlamak amacıyla telefona World Mobil indirilmesi gerekecek. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılım sağlamak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Katıl" butonuna tıklanması yeterli olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz